Bæredygtigt og Pelsonline.dk - Skån miljøet én pels af gangen.

Bæredygtigt og Pelsonline.dk - Skån miljøet én pels af gangen.

Klimapolitik og miljøbelastning er meget omtalt, og noget alle har en holdning til. Det fylder mange overskrifter, og der er en fælles forståelse for, at alle skal tage ansvar. 

Hos Pelsonline går vi meget op i miljøet, hvorfor bæredygtighed er vigtig for os. Her opstår spørgsmålet, "hvordan er I bæredygtige, når I sælger  pelsvestepelsjakkerponchoerhandsker mv.?" 

Læs med i dette blogpost, og bliv klogere på, hvordan vi er bæredygtige. 

Er pels bæredygtigt?

Så hvordan er Pelsonline.dk bæredygtige? 
Alle produkter fra Pelsonline.dk er varer, som engang var del af en større kollektion, men som nu er udgået. Vi har altså opkøbt  den pels, som ellers ikke havde en fremtid, da de ikke kunne sælges. Ingen af vores pels fejler noget, vi har kvalitets sikret hver eneste. Produkterne bliver gang på gang rost af vores kunder.
Vi ser vores kunder, som miljøbevidste såvel som modebevidste. 
Når du køber en pels hos os, skåner du miljøet for unødvendige drivhusgasser. Du skåner altså miljøet én pels af gangen, som vi godt kan lide at sige. 

Er pels bæredygtigt?
Pels er et af de mest bæredygtige materialer, der findes. I hele modebranchen så er pels uden tvivl i toppen, når man måler på bæredygtighed.
Der er intet spild i produktionen af pels. Hele dyret og hele pelsen bliver brugt. 
At gå med pelsveste og-jakker eller  andet pels er fantastisk godt for miljøet.

Tager vi f.eks. vores meget populære blå pels jakke. Det er et pragtfuld eksempel på, at vi skåner miljøet, samtidig med at give dig et smil på læben. Vores kunder roser denne pelsjakke gang på gang - Det er lidt skørt at tænke på, når den egentlig ikke skulle bruges til noget. Dog greb vi ind, og opkøbte den, for så nu at tilbyde dig, samt alle andre pelselskere, en super smuk jakke, som bestemt intet fejler. Det er også derfor, at vi har sådan nogle gode priser. 

Vi er stolte af, at vi kan gøre en forskel for miljøet. Du hjælper os med at skåne miljøet - én pels af gangen!

Se alle vores bæredygtige produkter her.

 

Forrige Hvad er forskellen på ægte pels og falsk pels?
Næste Mangler du også et lammeskind til det kolde vejr?