Bæredygtigt og Pelsonline.dk - Skån miljøet én pels af gangen.

I en verden, hvor miljøet forværres dag for dag, er det vigtigt, at nogen begynder at tage ansvar. Det har vi gjort her hos Pelsonline.dk, for vi går meget op i miljøet, herunder bæredygtighed. Men hvordan er vi helt præcis bæredygtige her hos Pelsonline.dk, når alt vi sælger jo bare er pelsveste, pelsjakker, ponchoer, handsker osv.? 
Det går vi igennem i denne blogpost. Læs mere under billedet.

Er pels bæredygtigt?

Så hvordan er Pelsonline.dk bæredygtige? 
Alle produkter fra Pelsonline.dk er varer, som engang var del af en større kollektion, men som nu er udgået. Derfor har vi opkøbt alt den pels, som ellers ikke havde en fremtid, da de ikke kunne sælge dem. Ingen af vores pels fejler noget, vi har kvalitets sikret hver eneste. Vores produkter bliver rost gang på gang af vores kunder.
Vi ser vores kunder som miljøbevidste såvel som modebevidste. 
Når du køber en pels hos os, skåner du miljøet for unødvendige drivhusgasser. Du skåner altså miljøet én pels af gangen, som vi godt kan lide at sige. 

Er pels bæredygtigt?
Pels er et af de mest bæredygtige materialer, der findes. I hele modebranchen så er pels uden tvivl i toppen, når man måler på bæredygtighed.
Der er intet spild i produktionen af pels. Hele dyret og hele pelsen bliver brugt. 
At gå med pelsveste, jakker eller alt andet pels er fantastisk godt for miljøet.

Tager vi f.eks. vores meget populære blå pels jakke. Det er et pragtfuld eksempel på, at vi skåner miljøet, samtidig med at give dig et smil på læben. Vores kunder roser denne pelsjakke gang på gang - Det er lidt skørt at tænke på, når den egentlig ikke skulle bruges til noget. Dog greb vi ind, og opkøbte den, for så nu at tilbyde dig, samt alle andre pelselskere, en super smuk jakke, som bestemt intet fejler. Det er også derfor, at vi har sådan nogle gode priser. 

Vi er stolte af, at vi kan gøre en forskel for miljøet. Du hjælper os med at skåne miljøet - én pels af gangen!

Se alle vores bæredygtige produkter her.

 

Forrige Den rigtige forskel på ægte pels og falsk pels
Næste Koldt vejr = Lammeskind!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet