FAQ : Fåreskind & lammeskind

FAQ : Fåreskind & lammeskind

Q: Hvor kommer jeres lammeskind fra?

A: Vi har lammeskind fra hhv. New Zealand, Tibet, Island og Østrig. Lammeskind er et biprodukt til kødindustrien, hvorfor dyrene ikke blot opdrættes for deres skind. Vidste du at skind, med den korrekte pleje, kan holde i mange år? Det er bare en af goderne ved det skønne naturprodukt. 

Q: Falmer lammeskind i sollys?

A: Vælger du et af vores naturlige lammeskind, vil farven ikke ændre sig - ej heller hvis det ligges i direkte sollys. Det er derfor essentielt både om sommeren og vinteren, da du ikke skal tænke på om det ødelægges, når det ligger i havestolen. Sagen er dog en anden med et indfarvet skind. Det vil ændre farve, falme og eller misfarves, hvis det eksponeres for direkte sollys. Indfarvet lammeskind kan ikke holde farven på samme måde, som syntetiske produkter. Vi anbefaler derfor, at du holder skindet ude af direkte sollys. 
Indfarvede skind: New Zealand, Tibet
Naturfarve: Baby, Island, Østrig.

Q: Går jeg på kompromis med dyrevelfærd, når jeg køber et lammeskind hos jer?

A: Når du køer et lammeskind eller et andet skind, skal du huske, at det er et biprodukt til kødindustrien. Det betyder at dyrene ikke slagtes for deres skind, men for kødet. Skindet ville således blive smidt ud, hvis det ikke blev solgt. Der er dog mange holdninger til skind og i særdeleshed pels, hvorfor det altid er op til den enkelte, hvilken holdning der er til emnet. 

Q: Kan jeg købe lammeskind til min baby?

A: Vi har et skønt lammeskind, som vi anbefaler til børn og babyer. Skindet er økologisk og Økotex- og Woolmark certificeret. Lammeskindet er således naturligt og ikke behandlet med skadelige stoffer, hvorfor det kan anvendes til børn og babyers sarte hud. Derudover er det varmeregulerende, hvilket gør skindet essentielt til både sommer og vinter. 

Q: Hvad er forskellen på fåreskind og lammeskind?

A: Et lammeskind er fra et får, der er mindre end 12 måneder gammel. Ofte er uldet ikke blevet klippet, hvorfor det bevarer sit originale bøde touch. Fåreskind er fra får, der er ældre end 12 måneder. Fåreskind er desuden større end lammeskind, da dyret naturligt er blevet større inden det slagtes. Mange skind sælges, som lammeskind på trods af, at det er fåreskind. Det er dog ikke noget du, skal tænke på, da vi kun sælger skind af premium kvalitet.

Forrige Hvordan kan pelsaccessories pifte mit outfit op?
Næste Nyheder til pelssæsonen