God samvittighed med ægte kaninpels

God samvittighed med ægte kaninpels

Hvad er kaninpels egentlig og hvorfor er det blevet så populært?

Hos Pelsonline.dk er der ingen tvivl om, at kaninpelsens silkebløde og varme pels vil blive ved med at vinde frem i modebranchen. Kaninpels har nemlig et let udtryk samtidig med at den er meget smuk at se på og så har den tilmed en overkommelig pris, i forhold til andre pelstyper, som fx mink. Kaninpels er også et alsidigt materiale, der er nemt at arbejde med. Det kan let indfarves, klippes, strikkes og formes, så pelsen får det ønskede look. 

Når man har med kaninpels at gøre, er der to typer; almindelig kaninpels og rex kaninpels. Rex kanin kommer oprindeligt fra Frankrig og er kendt for den silkebløde pels. Rex kaninen har, i modsætning til andre kaniner, ikke en fremtræden dækhår og derfor er dens pels blødere end andre kaninpelse.

Kaninpels er kendt for at koste en del mindre end andre pelstyper, men har stadig det smukke og bløde ydre, som de andre pelse. Derfor er kaninpels et godt og sikkert alternativ til de noget dyrere pelse.

Den kaninpels der bruges til vores produkter, er et biprodukt til kødproduktion. Dette betyder, at det skind, der bruges til kaninpelse ville blive kasseret, hvis ikke det blev brugt til at lave bæredygtigt tøj. Kaninpels er dermed både et billigt, men smukt alternativ til de dyrere pelse og et bæredygtigt valg.

Vi har flere bløde og smukke kaninpelse i vores kollektion og herunder kan du se et udvalg af vores bestsellers.

Vores Hailey shopper er lavet af det silkebløde rex kanin. Tasken har en praktisk størrelse (45x40 cm) og bæres i sorte nylonstropper. Tasken fås i flere forskellige farver og print, så den kan passe ind i enhver stil og til enhver lejlighed.

Skal du lige have varmen, kan du få det med vores Molly Deluxe, som er en lækker pelsponcho, der er strikket sammen af en polyester/uld blanding. Ponchoen sidder flot henover skuldrene og fås i flere forskellige farver.

Med vores Holly pelscardigan, der er lavet af kaninstrik, får du med garanti et silkeblødt look, der samtidig holder dig varm. Holly er et perfekt supplement til efterårs- og vintergarderoben og fås i mange forskellige farver.

Katy er en af vores populære pelsveste. Det smarte ved Katy er, at den har en lækker og tyk krave. Katy er lavet af det silkebløde rex kanin, der ikke fælder. Vesten fås selvfølgelig i flere farver.

Sidst, men ikke mindst, har vi vores pelsjakke Chrystal. Denne pelsjakke er foret indvendig med polyester og har en lomme i hver side. Kraven er tyk og blød og sleve pelsfrakken er meget åben foran og fås både i leopard og sort.

Næste Nyheder til efteråret⎥ NATURES Collection