Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Er du en af dem, der endnu ikke ved, hvad du skal sætte højest på din ønskeliste i år? Vi har i dette blogindlæg samlet 5 ideer til, hvad du kan ønske dig til jul.

1. Ganny Jakke

Hvis du mangler en ny jakke til vintermånederne, så kan vi varmt anbefale dig denne elegante pelsjakke af Rex kanin. Jakken kan fås i smukke farver, og er den perfekte bløde pakke at lægge under juletræet.

pelsjakke af rex kanin - ægte pels

Køb den her

2. Slippers af lammeskind

Slippers er uden tvivl et hit hos de fleste. Derfor vil disse slippers foret med det blødeste lammeskind med sandhed blive en favorit. Disse slippers vil være perfekte som enten hjemmesko eller som en sandal i sommerhalvåret.

slippers af lammeskind

Køb dem her

3. Pelsshopper

Tasker kan man aldrig få for mange af! Derfor er en af vores klare favoritter denne smukke pelsshopper lavet af ægte Rex kanin. Tasken er perfekt til weekendturen eller sportstøjet, og den vil, med dens unikke udseende, være prikken over i’et til ethvert outfit.

shoppertaske af ægte pels - ægte kanin

Køb den her

4. Poncho af kanin

Denne klassiske poncho vil være den perfekte tilføjelse til ethvert outfit. Du kan bruge ponchoen indenfor såvel som udenfor. Ponchoen vil du eksempelvis kunne bruge til festlige anledninger, hvor den vil være elegant udenover din festkjole.

strikket poncho af ægte rex kanin

Køb den her

5. Strikhue med pelskvast

Er du på jagt efter en ny hue til de kolde måneder, vil denne være det essentielle julegaveønske. Vi kan varmt anbefale dig vores huer, som er strikhuer med en pelskvast af ægte pels i højeste kvalitet. Vi har, i vores sortiment, mange forskellige huer, derfor kan du uden tvivl finde din nye favorit - den vil ikke skuffe dig.

vinterhue af strik og ægte pels

Køb den her

Forrige Byd naturen velkommen indenfor i dit hjem
Næste Hvordan finder jeg den rigtige pelsvest?