Hvordan finder jeg den rigtige pelsvest?

Hvordan finder jeg den rigtige pelsvest?

Der findes utallige pelsveste i forskellige designs. Af den grund kan det godt være svært at vælge den helt rigtige pelsvest. Derfor vil vi i dette blogindlæg belyse, hvordan du kan finde den helt rigtige pelsvest. Vi vil også give dig specifikke bud på hvilken pelsvest, der kan blive din nye følgesvend.  

Stor, større, størst

Er du en af de personer, der er forelsket i tanken om at være pakket ind i ægte pels? Hvis du er én af dem, vil en voluminøs pelsvest være et fantastisk valg for dig. I vores sortiment tilbyder vi voluminøse veste såsom Isabella, Karla eller Skyler. Her vil du blive sikret en vest, hvor den bløde pels vil omfavne dig.

Hop med på en af vinterens største modetrends

Ikke nok med at det er en af de største modetrends, er det også en af de blødeste modetrends. Nemlig lammeskind. Lammeskind har førhen været brugt hyppigt til indretning, men endelig er det også muligt, at bære det unikke lammeskind. Hvis du er én af de mennesker, der er helt vild med den her lammeskindstrend og er på jagt efter en ny pelsvest, kan vi klart anbefale vores model, Raelynn!

Vesten der fuldender dit festoutfit

Hvis du søger en vest, der kan bæres udover din festkjole, vil vi anbefale dig at vælge en af vores lettere pelsveste. De lette pelsveste vil nemlig ikke stjæle opmærksomheden fra din smukke festkjole. Vi vil derfor anbefale dig modeller såsom: Mia eller Celine. Begge disse veste har et let udtryk, men i så fald også et meget elegant udseende, der vil passe godt til enhver kjole. Vestene er kropsnære, og derved vil din krops facon bibeholdes. Ydermere har modellen Mia også en krave, som kan være hensigtsmæssig til de festlige anledninger her i den kolde tid. 

Ønsker du at give dit outfit prikken over i’et?

Mangler du et item i din garderobe, som kan pifte ethvert af dine outfits op? Hertil kan vi klart anbefale dig at vælge en let vest i en klassisk farve. Du kan eksempelvis vælge vores model Sabina, som du kan style udenover en langærmet trøje eller sweater. En vest som denne vil også kunne bæres udenover din læderjakke på koldere dage.

Er du derimod ikke vild med lange veste, kan du med fordel vælge en model såsom Fanny. Modellen Fanny kan fås i smukke farver og vil være kontrastfuld udenover din yndlingssweater.

 

 

 

Forrige Hvad skal jeg ønske mig i julegave?
Næste Hvordan kan pelsaccessories pifte mit outfit op?