Hvordan styler jeg pels til hverdagsbrug?

Hvordan styler jeg pels til hverdagsbrug?

Hvad er din første tanke, når du hører ordet ”pels”?

Mange mennesker forbinder pels med et beklædningsstykke, som man kun anvender til festlige anledninger, eller noget som hører til på dyr og ikke mennesker - klik her, dyrevelfærd og bæredygtighed. Men sådan behøver det slet ikke at være! Vi vil gerne hjælpe og inspirere dig til at bruge mere pels. Derfor har vi samlet fem bud på, hvordan du kan style pels i et hverdagsperspektiv. 

1.Vinterjakken med et pift af pels

Her i de kolde måneder er det essentielt at have en varm vinterjakke. Et godt bud på en klassisk parka er vores Petra jakke. Denne har været vores absolut bestseller de sidste sæsoner, da den som nævnt er klassisk men også har lækre pelsdetaljer, der vil gøre enhver misundelig.

petra parka jakke

Petra - Parkajakke

2. En poncho der passer til alt

Som overskriften så fint beskriver, passer denne poncho til alt. Vi har ponchoer i klassiske farver, således de uden tvivl vil passe til ethvert outfit. Denne er en perfekt tilføjelse til dit outfit, da den ikke kun vil tilføre varme, men også give dig et klassisk, råt eller urbant look. Det afhænger selvfølgelig af om du styler din poncho med chunky sneakers, oversized sweater, en klassisk kjole, et sexet jakkesæt eller noget helt andet. Eksemplet på billedet viser, hvordan du nemt kan kombinere en mørkere pels til det lyse outfit og derved give dit look kant.

molly deluxe pels poncho

Molly deluxe - Poncho af kanin

3. Pelsjakken alle drømmer om

Ikke nok med at en pelsjakke er en drøm hos mange kvinder, kan en sådan jakke i sandhed få dig til at ligne en million. Dette selvom du er iført sweatpants og trøjen fra i går. Pels er ikke længere kun en item, der bruges til fest, men snarere et trofast go-to item i garderoben. Her er det især den korte pelsjakke, vi mener er et must-have.

klassisk pelsjakke

Jody - Kort pelsjakke af kanin

4. Tasken der kan alt - Din nye bedsteven

I den travle hverdag kan det sommetider være svært at holde styr på alle ens ting. Derfor er det, for mange, livsnødvendigt at have en praktisk taske til hverdagen. Vi har her udvalgt denne praktiske taske af ægte pels. Ikke nok med at den er praktisk, så er denne også en af vores bestsellere. Dette er uden tvivl grundet det trendy og moderne udseende, samtidig med at der er plads til alt det fornødne. Hvis du har et ønske om at bruge mere pels i hverdagen, er dette uden tvivl en oplagt mulighed.

Roxanne - bæltetaske

Roxanne - Bæltetaske af kanin

5. Få fødderne i det blødeste fodtøj

Det er ikke altid en nødvendighed, at pelsen skal synliggøres, når man har det på. Har du derimod mere lyst til at bære pels på en mere diskret måde, hvor dine fødder bliver forkælet, kan vi anbefale dig disse lækre sneakers. De er foret med ægte lammeskind af høj kvalitet. Skoen er derfor perfekt til hverdagsbrug med både kjoler og bukser. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. 

sneakers af lammeskind

Sneakers - Ægte lammeskind

Forrige Er pels et miljørigtigt valg?
Næste Hvilken pels skal jeg vælge?