Koldt vejr = Lammeskind!

Da vi nu endelig går det kolde vejr i møde, synes vi, at det er passende, at vores lammeskind kommer på tilbud. Man kunne godt se negativt på denne årstid og sige: ”Vejret er så gråt, trist og især koldt”, men nu har man chancen for at lægge sig i sofaen på et super blødt lammeskind med en god bog eller med Vild med dans i fjernsynet.

Mange går og drømmer og et lækkert lammeskind, men synes at prisen på dem er alt for høj – Det er den bestemt ikke hos os! Alle vores skind er nemlig ikke kun uhørt bløde og lækre, de er også utrolig bløde. Vores new zealandske lammeskind har en tyk og tæt uld. Denne tykhed og tæthed er blevet dannet på grund af det kolde klima i det new zealandske højland. Ikke nok med det, men vores skind er 85 x 60 cm store – Det er utrolig meget kvalitet for pengene, for de koster nemlig kun 399,-. Se vores lammeskind her.

Størrelsen passer perfekt til din ynglings stol, på sofaen eller endda også i sengen. Mulighederne er mange med lammeskind.
hvidt lammeskind til kontorstol

Mange vælger som sagt at placere deres lammeskind på stolen. Det giver stemning og godt humør - samtidig med at give komfort. Mangler dit kontor ikke et lammeskind?

lammeskind til gulvet hvidt lammeskind til stolen

Find alle vores lammeskind her!

 

Forrige Bæredygtigt og Pelsonline.dk - Skån miljøet én pels af gangen.
Næste Kulden er kommet - Pelsen kommer til undsætning!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet