Leder du efter en billig pels? Vi har samlet vores bedste bud her!

Leder du efter en billig pels? Vi har samlet vores bedste bud her!

Nu hvor efteråret for alvor har bragt kulden med sig, kan man godt tvivle på, om man har det nødvendige varme tøj. Vi har samlet 3 super lækre og billige pelse, som kan hjælpe dig med at holde på varmen. Listen indeholder blandt andet en pelsvest, du kan tage på over jakken, sweateren eller cardiganen. En pelsjakke, som kan tage kampen op mod vejret til en utrolig billig pris. Eller måske er det bare fingrene du fryser, så er der jo intet bedre end et par virkelig lækre skindhandsker - som du også kan finde til en super god pris. 

#1 - Den moderne pelsjakke

Dette er vores svar på den 'moderne' pels. En lang læderjakke med sølvræv pelsbesætning. Pelsen giver jakken lidt ekstra charme, samt selvfølgelig at gøre den utrolig behagelig og varm. Du holder kort sagt varmen i denne jakke! Find den her!

#2 - De charmerende skindhandsker

Noget af det mest udsatte for kulden på vores krop er fingrene. Få fat i vores super dejlige og billige lammeskinds handsker, så fryser du aldrig fingrene igen! Handskerne er lavet af det fineste lammeskind. Det gode ved lammeskind er, at det er noget af det bedste, når det kommer til at holde varmen. Find dem her!

#3 - Den smukke kanin pelsvest

Noget af det meste trendende lige nu er at tage en pelsvest udover en jakke. Ikke nok med at det ser absolut fantastisk ud, men det er også væsentligt varmere. Den bløde kaninpels isolerer dig fra kulden samtidig med at se strålende godt ud! Det bedste ved vores pelsveste er, at de er utrolig billige i forhold til kvaliteten. Find den her!

 

Se hele vores udvalg lige her!

Forrige Mangler du også et lammeskind til det kolde vejr?
Næste Bliv inspireret - Se disse 3 populære outfits med pels!