Must haves til efteråret

Must haves til efteråret

Efteråret er for alvor over os og det betyder naturligvis, at det er tid til at forkæle os selv med ægte pels. Når det kommer til veste, ponchos, pelsfrakker og overtøj til efteråret generelt, har Pelsonline.dk et bredt udvalg. Se vores store udvalg af lækre efterårspelse her og forkæl dig selv med ægte pels. 

Du kan fx forære dig selv en vinterjakke, der med naturens kræfter sørger for at holde dig varm. En af vores bestsellers, når det kommer til pelsjakker, er vores model Petra. Petra er en varm og blød vinterjakke, der er foret indvendig med det meget bløde vaskebjørn pels. Hatten er foret med en længere vaskebjørn pels, der giver jakken et eksklusivt look, med den flotte pels. Jakken har en lomme i hver side og en snøre i livet, så den kan passe til enhver kropstype. Som mange af vores vinterfrakker, kan man tage den yderste del af jakken. Denne del er nemlig i sig selv en jakke, der eventuelt kan bruge som overgangsjakke i starten af efteråret. Jakken lukkes med lynlås og trykknapper hele vejen ned. Jakken kan også snøres ind i bunden, så den lukker helt til på de kolde dage.

Se udvalgt af pelsjakker her

Du kan også forkæle sig selv med ægte pels, som du kan bruge både ude og inde. Vores Anna vest er en strikket pelsvest, der er lavet af kanin- og vasebjørnspels. Vesten er 55 cm. lang og har lukning med hæfter. Vesten kan styles med ethvert sæt tøj og fås i flere forskellige farver.

Se udvalget af pelsveste her

Når dagene bliver kolde, er det nødvendigt at have en varm hue med sig på farten. Vi har et bredt udvalg af huer, der alle er lavet af det varme og bløde lammeskindsuld. Vores Mathilde hue er en af de mest populære strikhuer vi har fra NATURES Collection. Udover at været strikket af den lækre lammeskindsuld har den påsyet en pompom af ægte vaskebjønspels. Huen fås i flere forskellige farver og er et køb, du næppe fortryder.

Se udvalget af huer her

Inden vi slipper dig løs i vores store udvalg af blødt overtøj til efteråret i ægte pels, vil vi også introducere dig for vores poncho Nina. Nina er en varm og blød poncho, der er lavet af strikket uld og vaskebjørnspels. Pelsen er syet på kraven og fortsætter ned langs ponchoens midte. Ponchoen har korte ærmer og to lommer foran. Den er perfekt både til arbejde og hygge på sofaen. 

Se udvalget af ponchoer her

Forrige Nyheder til efteråret⎥ NATURES Collection
Næste Hvorfor skal jeg vælge en pelsjakke?