Nyheder til efteråret⎥ NATURES Collection

Nyheder til efteråret⎥ NATURES Collection

Hos Pelsonline går vi efteråret og vinteren i møde med helt nye styles. Vi er stolte af at kunne præsentere den nye kollektion fra NATURES Collection, der byder på nye farver, trends og materialer. Kernen i vores styles er selvfølgelig stadig ægte pels og kvaliteten er ligeledes til stadighed i top. I den nye kollektion af blandt andet pelsjakker og tasker til enhver lejlighed, er der skruet ekstra meget op for farver og multifunktionalitet. Flere af vores pelsfrakker kan nemlig vendes med vrangen ud og derved blive til en helt anden frakke, der måske passer til en anden lejlighed. Vi synes selv det er virkelig smart, men det er også godt for økonomien. Det giver dig nemlig muligheden for at købe en pelsjakke, der i teorien fungerer som to forskellige jakker. 

Se alle nyheder her

I denne fantastiske kollektion har vi lange jakker med forskellige udtryk og designs. Der er en jakke til enhver anledning og som noget nyt er der flere jakker, der er oversized. En anden nyhed er, at vi er begyndt at lave pelsjakker med print og flere af disse er vendbare, så du får to vidt forskellige jakker i én.

Kollektionen præsenterer også styles, der er lavet i lammeskindsuld, som er blødt og passer perfekt til en pelsjakke, der for eksempel skal bruges til hverdag. Vi har flere forskellige modeller med lammeskindsuld og de er med sikkerhed værd at kigge på!

Se alle nyheder her

Den nye kollektion byder også på nogle lækre og eksklusive veste, der både er varme, stilrene og komfortable. Som noget helt nyt denne sæson har vi også denim jakker med pels og print og så har vi tilføjet et par lækre leggins i lammeskindslæder til kollektionen. Vi har også en cardigan med i den nye kollektion, som er lavet af 100 & strikket merinould og har en klassisk pasform. Vores mindste nye accessory er hårklemmen Cherry. Cherry er en fin lille aflang hårklemme, der er pyntet med mink. Hårklemmen fås i hele 16 farver.

Kollektionen byder også på nye halstørklæder og huer, der er lavet af den lækreste merinould. Herudover indeholder den nye kollektion en række nye flotte tasker, der passer til flere forskellige anledninger, herunder de store shopper bags, bæltetasker og clutches.

Der er derfor en del at udforske i vores nye kollektion og det bliver ikke kedeligt!

Se alle nyheder her

Forrige God samvittighed med ægte kaninpels
Næste Must haves til efteråret