Hvordan kan pelsaccessories pifte mit outfit op?

Hvordan kan pelsaccessories pifte mit outfit op?

Accessories er de mest essentielle detaljer for alle outfits. Accessories er vigtige, eftersom de binder dit outfit sammen. Derudfra kan man også sige, at det er brugen af accessoires, der fuldender et outfit samt giver dette personlighed.

Vinter på vej!

Nu nærmer vi os den kolde årstid med hastige skidt og dermed også de kolde temperaturer. Derfor vil en hue være helt på sin plads, og endnu bedre vil det være med en pelshue. Pelshuen kan mere end bare at varme, den kan nemlig også pifte dit outfit op. Pelshuerne i vores sortiment, kan du vælge i forskellige farver og med forskellige designs. Du skal med selvfølgelighed vælge en pelshue, du synes, der vil passe til din stil. Dog kan det være ideelt, at du prøver at udfordre din stil med en hue i en af tidens moderne farver - da en pelshue i eksempelvis pink vil skabe modspil til dit mørke vintertøj.

Yderligere kan du også vælge vores Safina pelshue, hvor de elegante lyse perler vil give ethvert outfit et elegant pift.

 

Giv din taske et særpræg

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en kvindens bedste ven sandsynligvis nok er hendes taske. Af den grund er det også vigtigt at have en taske, der kan sammensætte de enkelte dele i ens outfit, men også give outfittet kant. Langt de fleste vælger at købe tasker i klassiske farver, eksempelvis sort, derfor kan det være ideelt at smykke ens taske med accessoires, så den får et unikt særpræg. Hertil kan det være essentielt at tilføje en Taskestrop, i en farverig nuance såsom lilla eller kejserlig gul, som kan tilføre farve til dit outfit og ydermere også give det et særpræg. Du kan også vælge taskestroppen i en klassisk farve, eksempelvis sort, hvor du i stedet lader det unikke materialevalg skille sig ud.

Hvis du ønsker at tilføre yderligere accessoires til din taske eller kun ønsker små forandringer, kan du også vælge at tilføje en nøglering. Vælg enten en nøglering i en af tidens moderne farver, orange, eller vælg vores nøglering, Isabella, som er sammensat af to minkhaler i forskellige farver.

 

Mere end bare en hårelastik

Hvem siger en hårelastik kun kan bruges til håret? Ikke os i hvert fald. Hårelastikker i smukke designs er nemlig ikke kun en klar favorit til håret, men også til håndleddet. Elastikker kan nemlig også bruges som et smykkende armbånd. Her kan de friske- samt klassiske nuancer bruges til at skabe kontraster til dit tøj. Der er nemlig ingen tvivl om, at farverne kan pifte dit outfit op.

Endvidere skal det også pointeres, at hårelastikkerne også kan pifte et outfit op, hvis de bruges i håret. På samme måde kan alle farverne skabe kontraster og i så fald, kan man danne elegante kontraster mellem hårets nuance og elastikkens.

 

 

 

Forrige Hvordan finder jeg den rigtige pelsvest?
Næste FAQ : Fåreskind & lammeskind