Hvilken pels skal jeg vælge?

Hvilken pels skal jeg vælge?

En smuk pelsjakke, kan bruges til hvad som helst, og du vil opnå et eksklusivt look, uanset hvordan du styler den. Når du vælger en pels opnår du et eksklusivt look, hvad end du styler den med jeans og hoodie eller en festlig kjole. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du vælger en klassisk pels.

Vi har samlet to af vores pels favoritter, du helt sikkert vi elske, hvis du er på udkig efter en ægte klassiker. 

En klassisk grå pelsjakke går du aldrig galt i byen med

Har du besluttet dig for, at du gerne vil investere i en lækker pelsfrakke, men stadig er i tvivl om hvilken farve du skal vælge?

Det kan være en meget svær beslutning, da du både skal tage stilling til om pelsen skal være naturlig, indfarvet, kort eller lang. En ting er dog sikkert, en grå pels er tidløs og kan bruges, hvis du ønsker det klassiske look. Den kan styles med hvad som helst, hvorfor du med sandhed får en pelsjakke, du kan have glæde af i mange år.

Sort pelsjakke - et must-have

Moden skifter hele tiden, fra sæson til sæson. Det kan derfor være svært at købe en vinterjakke eller frakke i år, der også kan bruges næste år - i hvert fald, hvis den skal leve op til modens konventioner. Vi har dog det helt perfekte tip, når det kommer til vinterjakken. En sort pels er klassisk og tidløs, og selv om trends kommer og går, vil den altid være trendy. Den sorte pels har været et hit så længe mode har eksisteret, og det er ikke uden grund, da den uden tøven kan bruges år efter år.

Sådan sikre du dig at du køber en ægte pelsjakke

Tryghed og sikkerhed er vigtige faktorer, når du skal investere i en ægte pelsjakke. Det er vigtigt at pelsen er kvalitetsstemplet, således den lever op til den internationale pelsbranches certificeringer og dyrevelfærdsprogram. 

Pelsfavoritter 2019

Pels har altid været en favorit og har ofte gjort din indtræden på catwalks verden over. Pels ses for mange mennesker, som deres faste følgesvend gennem mange år. Det er derfor en nødvendighed for dig at finde netop den pelsstyle, der skal være din faste favorit. I dette blogindlæg vil vi fortælle om, hvilke pelsaccessories og pelsjakker, der har været vores og kundernes fashionfavoritter i 2019.

Pelstasken der kan udfordre din stil

2019 har været året, hvor valget af materialer spiller en stor rolle hos langt de fleste. Mange synes at tasken har til formål at skabe det sammenhængende outfit, men hvor den på samme måde kan udfordre ens stil. Heriblandt kan vores populære Roxanne bæltetaske påpeges, eftersom man med dette design har valgt at pifte den klassiske bæltetaske op med pels og en farverrig strop. Og hvilken taske vil kunne udfordre ens stil mere en farverig pelstaske? Tasken vil yderligere skabe en moderne kontrast, hvis du vælger at sammensætte den med en rå bikerjakke.

Leopard, mere Leopard og atter leopard

Dyreprint i modebranchen har i lang tid vundet hjerter verden over. Det er derfor heller ingen overraskelse, at pelsjakker med leopard print er en klar favorit, da den følger med tidens tendenser og er til at finde i mange stilbevidste kvinders garderobe! 

En klar favorit til shoppeturen

Man kan i 2019 se en tendens til at flere og flere begynder at bruge deres tote bag langt mere. Som tidligere benævnt har man i år været inspireret af at udforske stilen, hvilket også bekræftes, når man udvælger sin tote bag - her er vilde design ikke engang nok! Derfor skal vores net med lammeskind også udvælges som en favorit i 2019. Det er nemlig klart, at påsætningen af tibetansk lammeskind i forskellige farver vil være et moderne pift til enhver shoppetur.

Favoritten til de kolde måneder

Inden længe går vi vinteren i møde, og hvad er bedre end at gå den i møde med en stilfuld jakke? Lammeskindsjakken har vundet indpas i mange garderober med dens fylde, og derfor er det ikke nogen hemmelighed, at den er en favorit i 2019. Lammeskindsjakken er særdeles populær i lyse klassiske farver, hvor jakkens farve gør, at den for nogle kan fremstå diskret. Her er der dog oplagt mulighed for at have et farverigt outfit på.

Forrige Hvordan styler jeg pels til hverdagsbrug?
Næste Dyrerettigheder eller bæredygtighed?