Pelstyper: Hvilken pels skal jeg vælge?

Pelstyper: Hvilken pels skal jeg vælge?

Hvad er forskellen på kaninpels og vaskebjørnpels? Hvilken pelstype er blødest? Hvilken pelstype er mest holdbar?
Hvilken pelstype skal jeg vælge? 

Pels, er ikke bare pels. Der findes mange forskellige typer, hvorfor vi har prøvet at svare på nogle af de ofte stillede spørgsmål i følgende afsnit. 

 "Jeg ønsker den billigste pels!"
Vores sortiment holder mange pelstyper til forskellige priser. Fælles for dem alle er dog, at priserne er yderst fordelagtige, tage vores konkurrenter i betragtning. Vores billigste pelstype er kaninpels. Pelsveste, pelsponchor mv. lavet af kaninpels er smukke, bløde og rigtig billige!
- Kaninpels

 "Jeg leder efter en super blød pels!"

Den blødeste pelstype, er uden tvivl kaninpelsen. Denne er ikke kun utrolig blød og lækker, men også den billigste pelstype. Så hvis du leder efter en billig, ultra-blød pelsponcho, pelsvest eller pelsjakke så anbefaler vi kaninpelsen!
- Kaninpels

 "Jeg vil gerne have en varm og lang pels!"
Pelstypen med de længste hår og en god varme er vaskebjørnspelsen. Den lange pels bliver tit brugt til at give pelsveste og pelsponchoer en lækker og blød pelskant eller krave. Mange pelshuer og pelstørklæder er også lavet af vaskebjørnspels, da den er utrolig isolerende og derfor holder varmen bedst; alt dette til en super billig pris!
- Vaskebjørnpels

 "Jeg leder efter den mest holdbare pels!"
Alle vores pelse er selvfølgelig i høj kvalitet. Både kaninpels, vaskebjørnpels og sågar  minkpels holder utrolig godt. Af vores fire hoved-pelse, kaninpels, minkpels, rævepels og vaskebjørnpels, kan vi anbefale vaskebjørnpels og rævepels. De lange hår og en tykke pels er væsentligt mere holdbar end andre pelse. 
- Vaskebjørnpels og rævepels

Har du besluttet dig, for hvilken pelstype du vil have? Tjek vores sortiment og find din nye pels.

Forrige Bliv inspireret - Se disse 3 populære outfits med pels!
Næste Alt du skal vide om pels