Pelstyper: Hvilken pels skal jeg vælge?

Hvad er forskellen på kaninpels og vaskebjørnpels? Hvilken pelstype er blødest? Hvilken pelstype er mest holdbar? Hvilken pelstype skal jeg vælge? Læs alt om dette nedenunder.

 "Jeg ønsker den billigste pels!"
 Alle vores pelse er utrolig billige ift. vores konkurrenter, men vi har dog også forskellige priser på forskellige pelstyper. Vores billigste pelstype er kaninpels. Pelsveste, pelsponchor osv. lavet af kaninpels er holdbar, flotte, bløde og ufatteligt billige!
-Kaninpels

 "Jeg leder efter en super blød pels!"
 Den blødeste pelstype vi har er kaninpelsen. En pelsponcho af kaninpels er utrolig blød og lækker. En af de store fordele ved kaninpels er, at den også er en af de billigste. Du køber altså en super silkeblød kaninpels til en utrolig god og billig pris. Så hvis du leder efter en ultra-blød pelsponcho, pelsvest eller pelsjakke så anbefaler vi kaninpelsen!
-Kaninpels

 "Jeg vil gerne have en varm og lang pels!"
 Pelstypen med de længste hår og en god varme er vaskebjørnspelsen. Den lange pels bliver tit brugt til at give pelsveste og pelsponchoer en lækker og blød pelskant. Mange pelshuer og pelstørklæder er også lavet af vaskebjørnspels, da den er utrolig isolerende og derfor holder varmen bedst; alt dette til en utrolig billig pris!
-Vaskebjørnpels

 "Jeg leder efter den mest holdbare pels!"
 Alle vores pelse er selvfølgelig i høj kvalitet. Både kaninpels, vaskebjørnpels og sågar også minkpels holder utrolig godt. Af vores fire hoved-pelse, kaninpels, minkpels, rævepels og vaskebjørnpels, kan vi anbefale vaskebjørnpels og rævepels. De lange hår og en tykke pels er væsentligt mere holdbar end andre pelse. 
-Vaskebjørnpels og rævepels

Har du beslutttet dig, for hvilken pelstype du vil have? Find den i vores store sortiment her!

Forrige Bliv inspireret - Se disse 3 populære outfits med pels!
Næste "Jeg har modtaget min pels, er der noget jeg skal vide?"

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet