Hvem er Pelsonline.dk?

Hos Pelsonline.dk sælger vi Danmarks billigste kvalitets pels produkter! Vi har igennem indkøb af restpartier og udgåede kollektioner fra etablerede pelsproducenter, gjort det muligt at tilbyde dig et bredt udvalg af nye pels produkter til stærkt nedsatte priser. Vi er derfor Danmarks billigste online pelsbutik. 

Vores intention med Pelsonline.dk har været at tilbyde et bredt udvalg af pels til priser i øjenhøjde. Vel og mærke er det restvarer, vi sælger, men vores pelse er stadig af en høj kvalitet. Stort set alt pels på Pelsonline.dk er et bi-produkt, hvor vi mennesker spiser kødet, og istedet for at skille sig af med pelsen, bruger man det til at lave smukke pelsprodukter af. Et meget bæredygtigt produkt man stolt kan bære og bruge til både hverdag og fest.

Alt det pels vi sælger, kommer selvfølgelig fra certificerede leverandører, således at du som forbruger roligt og med god samvittighed kan gå med din billige pels. Pelsonline.dk har til huse i det århusianske og er en del af en større internetvirksomhed der bla. også tæller den eksklusive pels webshop, Furbazaar.dk, Danmarks største lammeskinds webshop, Lammeskindet.dk, samt en lang række andre.

Tag fat i os hvis vi kan hjælpe dig med noget.

De bedste hilsner
Pelsonline.dk