Style Guide

Med vores STYLE GUIDE går du aldrig galt i byen.

Er du i tvivl om hvilken stil du er, eller hvordan du bedst muligt kan sammensætte farve og pels med det tøj du allerede har i forvejen, så læs med her.

Pels kan bruges på rigtig mange måde, både til at spice din stil op, som små accessories til at forny din gardarobe uden at det skal koste en formue, som et stykke tøj i sig selv.

Mest af alt, er det dog vigtigt at den passer ind i din nuværende stil, så du kan bruge det bedst og mest muligt.

 

1. VESTEN

Style guide - Pelsonline - Vest

1. Anna vest - 1.399 kr. // 2. Mink clutch - 1.899 kr. // 3. Armbånd med mink - 499 kr. // 4. Bamsestøvler af lammeskind - 1.295 kr. // 5. Mink hårelastik - 399 kr.

VESTEN

Er du mest komfortabel i en vest, er der enormt mange måde hvorpå du kan mixe og matche så du med blot én vest, kan skabe en helt ny gardarobe for dig selv.  Vesten er perfekt til hverdagsbrug indendøre, men i særdeleshed også som overgangsaccessory til eksempelvis læderjakken.

Sammen med din pelsvest, kan du også skalere op og ned alt efter smag, med accessories og sko. Hertil har vi valgt støvlerne, fordi bamsestøvlen der er lavet er ægte kvalitetslammeskind, kan bruges både indendøre og udendørs (de skal blot imprægneres).

En clutch er også et must hvis du vil tilføje lidt luksus. Den er lavet af lækkert læder, som sammen med mink fra danske Kopenhagen Fur, helt sikkert bliver den del du har med dig - overalt.

Farverne er valgt så de passer rigtig godt sammen, og er god til både lyst og mørkt hår.

FIF: Hvis du er til afdæmpede farver, så hold vesten og de store accessories i disse farver, og så kan du lege med farverne på hårelastikken.

 

 

2. PONCHOEN

1. Molly poncho - 599 kr. // 2. Mokkasin hjemmesko - 795 kr. // 3. Mink ring - 199 kr. // 4. Isabella nøglering - 399 // 5. Tote bag - 349 kr.

PONCHOEN

En pelsponcho bliver med sikkerhed din nye bedste ven, specielt hvis du er lidt kuldskær. Ponchoen kan ligesom vesten, bruges i rigtig mange henseender, selvom den som udgangspunkt er til indendørs brug, så er den perfekt til de kølige sommeraftener. 

Sammen med de lækre bløde sailor hjemmesko, har du det ultimative kit til at fjante rundt i derhjemme.

Du kan dog, ved at klæde dig i tøj der matcher eller ligger tæt op ad ponchoen rent farvemæssigt, få et luksuriøst look, hvor du med en pelsring og en totebag til farten, kommer til at stråle - uden det koster dig en formue!

FIF: Nøgleringen kan bruges både i siden på buskekanten, som nøglering til nøglerne eller som en accessory til din taske.

 

3. FRAKKEN

1. Petra pelsparka - 4.995 kr. // 2. Vinterstøvle af lammeskind - 1.295 kr. // 3. Kate handsker - 599 kr. // 4. Stine hue - 395 kr. // 5. Mr. Chopper nøglering - 999 kr.

FRAKKEN

Er du på udkig efter en parkajakke, og vil steppe dit game lidt op! -Eller bare er en frossenpind, så er det parkajakken med pels du skal have.

Forestil dig at du har parkajakken på og er omsluttet af dejlig varm pels, og så lader fødderne glide ned i de de varme bamsestøvler. mhmmm!

Sørg altid for at top og bund passer sammen (eksempelvis huen og støvlerne som her), på den måde skaber du ro i dit look, og fokus på detaljerne, såsom den fede nøglering (Well hello Mr. Chopper😏 ) eller handskerne.

Du kan selvfølgelig også vælge andre farver, dog skal du passe på at det ikke bliver for "koldt" i farverne.

 

4. JAKKEN

 

1. Liva jakke - 2999 kr. // 2. Sneaker med lammeskind - 799 kr. // 3. Kate handsker - 599 kr. // 4. Mink elastik - 399 kr. // 5. Stella hue - 399 kr. // 6. Oh! nøglering - 499 kr.

JAKKEN 

En pelsjakke som denne Liva en model der nok aldrig kommer til at gå af mode. Generelt holder og har man en pelsjakke i væsentligt flere år end man har en normal jakke. 

Jakken er lavet på et net, så den er utrolig let at have på, samtidig med at den til trods for nettet er utrolig varm. Derudover kan den bruges i mange sammensætninger, selvfølgelig som jakke i sig selv, men i de kolde månder kan den også sagtens bruges udover en læderjakke, og så blev den lige pludselig til en 2-i-1.

Med sådan en jakke kan du aldrig få for mange accessories til, da du med den store pels både kan skjule dem lidt og bare føle dig smuk, eller du kan vise det frem. 

Et par fede sneakser til, igen foret med lammeskind, passer perfekt til outfittet, og så er det sådan nogle sko man aldrig har lyst til at tage af.